sreda , 29 novembar 2023
Impresivne 3D skulpture od dugmadi za šivenje

Impresivne 3D skulpture od dugmadi za šivenje

Kreativni umetnik iz Majamija Augusto Esquivel se dosetio da sagradi nešto veliko iz sasvim male i beznačajne stvarčice. Naime, on je napravio neverovatne 3D skulpture od hiljade dugmadi za šivenje. Augusto ih je sve pojedinačno kačio na kanap za ribolov da bi na kraju dobio impresivne oblike kao što je klavir, čelo, harfa i mnoge druge.

Posetite njegov sajt, i pogledajte njegove radove.

Sajt: augustoesquivel.com

kreativne 3D skulpture 2 kreativne 3D skulpture 3 kreativne 3D skulpture 4 kreativne 3D skulpture 5 kreativne 3D skulpture 6 kreativne 3D skulpture 7 kreativne 3D skulpture 8 kreativne 3D skulpture 9 kreativne 3D skulpture 10 kreativne 3D skulpture 11 kreativne 3D skulpture 12Šta mislite koliko mu vremena treba da napravi jednu skulpturu od dugmadi za šivenje?

 

Podeli svoje mišljenje

About Oskar Borbaš

Život čine svakodnevne sitnice koje nas ispunjavaju. Volim da istražujem i da svaki dan doživim i naučim nešto novo. Kreativnost se ne uči, ona se pojavljuje kada odlučimo da radimo nešto što još nismo pre radili, puštamo maštu da nas vodi i usmerava a kasnije uživamo u njenom plodu. BudiKreativan služi za inspirisanje obojenih duša koje vole da vide, dožive i urade nešto kreativno.