nedelja , 3 mart 2024
Neverovatne body-art iluzije

Neverovatne body-art iluzije

Ne, ovo na prvoj slici nije žaba. Ako bolje pogledate uočićete 5 ženskih modela. Upoznajte Johaness Stoetter-a svetski poznatog umetnika koji slika na ljudskim telima. Svoje modele pretvara u životinje, biljke i slično.. Nadahnut prirodom, potrebno mu je 5 meseci planiranja i 8 sati slikanja prosečno po radu. Pobednik je svetskog bodypainting takmičenja 2010. Pogledajte njegove neverovatne slike!

bodypainting-johannes-stoetter-1 bodypainting-johannes-stoetter-2 bodypainting-johannes-stoetter-3 bodypainting-johannes-stoetter-4 bodypainting-johannes-stoetter-5 bodypainting-johannes-stoetter-7 bodypainting-johannes-stoetter-9 bodypainting-johannes-stoetter-10

Sajt: johannesstoetterart.com

Podeli svoje mišljenje

About Oskar Borbaš

Život čine svakodnevne sitnice koje nas ispunjavaju. Volim da istražujem i da svaki dan doživim i naučim nešto novo. Kreativnost se ne uči, ona se pojavljuje kada odlučimo da radimo nešto što još nismo pre radili, puštamo maštu da nas vodi i usmerava a kasnije uživamo u njenom plodu. BudiKreativan služi za inspirisanje obojenih duša koje vole da vide, dožive i urade nešto kreativno.