četvrtak , 25 jul 2024
Kako zaprositi devojku – Najkreativnije prosidbe ikada!

Kako zaprositi devojku – Najkreativnije prosidbe ikada!

Prosidba devojke je jedna od najbitnijih trenutaka u životu svake devojke, a i dečka koji to izvodi. Trenutak kada koleno svake muške osobe zaklecaju a srce svake devojke zadrhti. Trenutak kada ženski um dostiže maskimalnu konfuziju u kojoj se dvoumi da li da kaže sudbonosno DA ili da pobegne najbrže što može (šala.. A ponekad i ne). Trenutak koji će se najviše pamtiti u životu, najlepši trenutak svakog ljubavnog para – u kojoj dečko postaje Muškarac, a devojka posta Žena. Ovaj trenutak vredi učiniti kreativnim i nezaboravnim. Vredi i ovekovečiti da uvek možete ponovo doživeti ista osećanja.

Ukoliko razmišljate kako da zaprosite svoju devojku, onda pogledajte ove videoklipove koje će Vam možda dati nove ideje za kreativnu prosidbu. Btw, vi žene niste ni svesne na koje sve ludosti je spreman zaljubljeni muškarac!

Prosidba iz Bajke

Da počnemo sa domaćih prostora. Pogledajte kako je koautor na našem sajtu budikreativan – Skech, zaprosio svoju devojku!

Nakon duževremenog laganja cele okoline (bliskih prijatelja ) Sunčica je nasela na Stefanovu i Draganinu priču , o potrebi za slikanje u baroknom stilu radi audicije i probnog snimka, ne nadajući se da će na kraju trosatnog snimanja reći „DA ! NARAVNO“ na Stefanovo pitanje “ DA LI ŽELIS DA OSTATAK ŽIVOTA PROVEDES SA MNOM?“.

Svadba je bila 7. jula 2013. Ovim putem čestitamo mladencima i želimo im puno ljubavi! Uskoro novi članak o tome gde ćete moći videti kreativne ručne radove sa venčanja.

Isakova lip-dub prosidba

Isak je pozvao svoju devojku, Ejmi, na večeru kod svojih roditelja. Kada je Ejmi stigla, stavljena je u gepek automobila sa slušalicama i tako je cirkus prosidbe. Auto ide polako niz ulice, dok porodica, rodbina i prijatelji počinju svoju koreografiju uz predivnu pesmu „Marry You“ od Bruna Mars.

Kako teče pesma, broj učesnika se sve više povećava dok pred kraj dostiže 60. I na kraju… Pogledajte sami!

Lažno deportovanje

Policija zaustavlja automobil i počinje lažnu dramu pred budućom mladom koja nije ni svesna kakvo joj se iznenađenje sprema.

Lažiran pad aviona

Pilot koji leti sa svojom devojkom lažira da je izgubio kontrolu nad avionom i da nekontrolisano padaju. Pogledajte konverzaciju:

-Draga, želim da ostaneš smirena. Kontrole su otkazale, potrebno mi je da pročitaš naglas uputstvo za proceduru u vanrednim slučajevima (koju je prethodne noći sam pilot zamenio). Nakon kraćeg čitanja stiže do dela gde piše:

PILOT KOJI UPRAVLJA AVIONOM – DETERMINISATI DA LI JE ON DOBAR PRIJATELJ

NAPOMENA – ON ĆE VAS ZAUVEK VOLETI I POŠTOVATI

ODGOVORITE: DA LI ĆEŠ SE UDATI ZA MENE

Svo vreme je snimano skrivenim kamerama.

Pogledajte kako je to izgledalo!

Bredovo ogromno iznenađenje

Ovaj momak se baš potrudio. Vredi pogledati šta je sve napravio!

Velika Flash-mob prosidba

Najbolja prosidba ikada

Najbolja, a verovatno i najskuplja prosidba. Ne vredi komentarisati, jednostavno morate pogledati!

Prosidba u emisiji „America’s Got Talent“

Budući mladoženja se prijavio da peva samo po nagovoru svoje devojke. Pogledajte iznenadjenje na kraju.

Iznenađenje

Zamislite šta joj je prolazilo kroz glavu u tom trenutku…

Još jedan flash-mob u cilju kreativne prosidbe

Prosidba u bioskopu

Kada film postane realnost!

Petar pan prosi devojku

Prosidba na vrhu planine

Zanimljivo postaje tek pri 2:25. Momenat kada bi duša iskočila iz tela od sreće.. 🙂

Pogledajte video sa još 25 kreativnih prosidbi

Još uvek bez ideja? Polako. Nemojte žuriti. Dobro razmislite prvo da li je prava osoba u pitanju, zatim isplanirajte svaki detalj. Sve mora biti savršeno uvežbano. Za više ideja pogledajte članak: Kako zaprositi devojku – 50 orginalnih načina

Podelite nam u komentaru svoje mišljenje! Lajkujte, šerujte!

Podeli svoje mišljenje