nedelja , 3 mart 2024
SAMO ZA ŽENE: Kako organizovati obuću – kreativni ormari za cipele

SAMO ZA ŽENE: Kako organizovati obuću – kreativni ormari za cipele

Imate gomilu cipela koje vam zauzimaju puno mesta na podu? Želite neku ideju za organizaciju? Želite da napravite neki ormar za cipele, i treba vam dobra ideja? Pogledajte ova ekonomična i kreativna rešenja koja će vam uštedeti prostor i ulepšati dom. 

kreativan ormar za cipele 1

kreativan ormar za cipele 2 kreativan ormar za cipele 3 kreativan ormar za cipele 4 kreativan ormar za cipele 5 Kreativan ormar za cipele 6 Kreativan ormar za cipele 7 Kreativan ormar za cipele 8 Kreativan ormar za cipele 9 Kreativan ormar za cipele 10 Kreativan ormar za cipele 11 Kreativan ormar za cipele 12 Kreativan ormar za cipele 13 Kreativan ormar za cipele 14 Kreativan ormar za cipele 15 Kreativan ormar za cipele 16 Kreativan ormar za cipele 17 Kreativan ormar za cipele 18 Kreativan ormar za cipele 19 Kreativan ormar za cipele 20 Kreativan ormar za cipele 21

Članak je posvećen budućoj ženi koautora našeg bloga – Skech. 🙂

Podeli svoje mišljenje

About Oskar Borbaš

Život čine svakodnevne sitnice koje nas ispunjavaju. Volim da istražujem i da svaki dan doživim i naučim nešto novo. Kreativnost se ne uči, ona se pojavljuje kada odlučimo da radimo nešto što još nismo pre radili, puštamo maštu da nas vodi i usmerava a kasnije uživamo u njenom plodu. BudiKreativan služi za inspirisanje obojenih duša koje vole da vide, dožive i urade nešto kreativno.