nedelja , 3 mart 2024
Pogledajte kako izgleda kada se parovi zamene odeće

Pogledajte kako izgleda kada se parovi zamene odeće

Da li ste se ikada zapitali kako možete da izgledate ako menjate odeću sa nekim suprotnog pola?

Kanadski fotograf Hana Pešut je krenula da se bavi tim pitanjem u „Switcharoo“, koji predstavlja parove fotografisane u svojim odevnim kombinacijama, a zatim ponovo nakon zamene odeće.

Neki od parova naglašavaju da je menjanje bilo zabavno a posebno i kopiranje poza svog para pre i posle snimaka. Nije loše , zar ne?

switcharoo-hana-pesut-2 switcharoo-hana-pesut-3 switcharoo-hana-pesut-4 switcharoo-hana-pesut-5 switcharoo-hana-pesut-6 switcharoo-hana-pesut-7 switcharoo-hana-pesut-8 switcharoo-hana-pesut-9 switcharoo-hana-pesut-10 switcharoo-hana-pesut-11 switcharoo-hana-pesut-12 switcharoo-hana-pesut-13 switcharoo-hana-pesut-14 switcharoo-hana-pesut-15 switcharoo-hana-pesut-16 switcharoo-hana-pesut-17 switcharoo-hana-pesut-18 switcharoo-hana-pesut-19 switcharoo-hana-pesut-20 switcharoo-hana-pesut-21 switcharoo-hana-pesut-22 switcharoo-hana-pesut-23 switcharoo-hana-pesut-24 switcharoo-hana-pesut-25 switcharoo-hana-pesut-26 switcharoo-hana-pesut-27 switcharoo-hana-pesut-28 switcharoo-hana-pesut-29 switcharoo-hana-pesut-30 switcharoo-hana-pesut-31 switcharoo-hana-pesut-32

Podeli svoje mišljenje

About Oskar Borbaš

Život čine svakodnevne sitnice koje nas ispunjavaju. Volim da istražujem i da svaki dan doživim i naučim nešto novo. Kreativnost se ne uči, ona se pojavljuje kada odlučimo da radimo nešto što još nismo pre radili, puštamo maštu da nas vodi i usmerava a kasnije uživamo u njenom plodu. BudiKreativan služi za inspirisanje obojenih duša koje vole da vide, dožive i urade nešto kreativno.