nedelja , 3 mart 2024
Psi u stilu njihovih vlasnika

Psi u stilu njihovih vlasnika

Kažu da psi liče na svoje vlasnike. Umetnik Sebastian Magnani se dosetio da uz pomoć fotošopa kreativno to i prikaže. Psi su obučeni i imaju frizuru kao svoji vlasnici. Pogledajte šta je napravio.

underdog-dogs-dressed-like-owners-sebastian-magnani-1 underdog-dogs-dressed-like-owners-sebastian-magnani-2 underdog-dogs-dressed-like-owners-sebastian-magnani-3 underdog-dogs-dressed-like-owners-sebastian-magnani-4 underdog-dogs-dressed-like-owners-sebastian-magnani-5 underdog-dogs-dressed-like-owners-sebastian-magnani-6 underdog-dogs-dressed-like-owners-sebastian-magnani-7 underdog-dogs-dressed-like-owners-sebastian-magnani-8

Lajkujte i šerujte!

Imate slične slike? Okačite ih na naš fan page ili ovde u komentaru!

Podeli svoje mišljenje

About Oskar Borbaš

Život čine svakodnevne sitnice koje nas ispunjavaju. Volim da istražujem i da svaki dan doživim i naučim nešto novo. Kreativnost se ne uči, ona se pojavljuje kada odlučimo da radimo nešto što još nismo pre radili, puštamo maštu da nas vodi i usmerava a kasnije uživamo u njenom plodu. BudiKreativan služi za inspirisanje obojenih duša koje vole da vide, dožive i urade nešto kreativno.