sreda , 29 novembar 2023
Kreativna upotreba drvenih paleta – 30 primera

Kreativna upotreba drvenih paleta – 30 primera

Uvek me fascinira kada vidim neobične upotrebe običnih stvari. Pored bacanja nekog predmeta, često možemo da ga restauriramo i ponovo upotrebimo na kreativan način, što je i korisno, jer se smanjuje otpad, i manje se prazni novčanik. Ako imate drvene palete, a ne znate šta od njih, pokušajte da ih iskoristite na način za koji ne biste verovali da je moguće iskoristiti. Pogledajte neke ideje za kreativnu upotrebu drvene palete.

Koja ideja Vam se najviše dopada? Napišite nam u komentaru. 🙂

a-garden-tables-from-old-pallets a-old-pallet-book-shelves a-old-pallet-desk a-outdoor-pallet-benches a-pallet-ideas-with-wine-bottles-and-glasses a-reuse-old-pallets-in-the-kitchen couch-made-from-pallets hanging-pallet-bed how-to-make-a-pallet-wall kids-bed-pallet-ideas kitchen-shelf-made-from-old-pallets old-pallets-for-your-shop outdoor-pallet-ideas pallet-benches pallet-counters pallet-desk pallet-fences pallet-ideas pallets-used-in-the-garden pallet-swing patio-furniture-made-from-old-pallets reuse-old-pallet-ideas-for-the-kitchen reuse-old-pallets-dresser reuse-old-pallets-garden-ideas reuse-old-pallets-make-a-bar used-pallet-coat-rack use-old-pallets-to-hang-your-tv uses-for-old-pallets-bike-trailer wooden-wine-rack-from-old-pallets wood-pallet-coffee-tablePošaljite nam slike na fan page ako ste napravili nešto slično! Srećno! 🙂

 

Podeli svoje mišljenje

About Oskar Borbaš

Život čine svakodnevne sitnice koje nas ispunjavaju. Volim da istražujem i da svaki dan doživim i naučim nešto novo. Kreativnost se ne uči, ona se pojavljuje kada odlučimo da radimo nešto što još nismo pre radili, puštamo maštu da nas vodi i usmerava a kasnije uživamo u njenom plodu. BudiKreativan služi za inspirisanje obojenih duša koje vole da vide, dožive i urade nešto kreativno.