nedelja , 3 mart 2024
Umetnost od tetra paka – Uradi sam!

Umetnost od tetra paka – Uradi sam!

Dizajner Ed Chew uzima je smislio kreativni i ekološki način kako da iskoristi odbačena tetra pak pakovanja od pića koji bi inače završilo na deponijama. Od savijenih elemenata u obliku petougla i šestougla sastavlja impresivni komad umetnosti, i na kraju dobija luster koji baca romantične senke na okolinu. Pogledajte kako i pokušajte i vi!

tetrapak luster 01tetrapak luster 02tetrapak luster 03tetrapak luster 04tetrapak luster 05tetrapak luster 06tetrapak luster 07tetrapak luster 08tetrapak luster 09tetrapak luster 10tetrapak luster 11tetrapak luster 12

Ako vam se ovo svidelo, možda će vas zanimati i druga dela od ovog umetnika: Pogledajte OVDE. Podelite sa nama ako ste napravili nešto slično.

Podeli svoje mišljenje

About Oskar Borbaš

Život čine svakodnevne sitnice koje nas ispunjavaju. Volim da istražujem i da svaki dan doživim i naučim nešto novo. Kreativnost se ne uči, ona se pojavljuje kada odlučimo da radimo nešto što još nismo pre radili, puštamo maštu da nas vodi i usmerava a kasnije uživamo u njenom plodu. BudiKreativan služi za inspirisanje obojenih duša koje vole da vide, dožive i urade nešto kreativno.